Skip to content

Zorgbemiddeling Den Haag

Zoekt u naar de juiste zorgbemiddeling in Den Haag? Ocare staat voor u klaar. Ocare bestaat uit een team van professionele zorgmedewerkers. Wij bieden zorg aan onder meer mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een fysieke beperking. Daarnaast kunnen we ook optreden als zorgbemiddelaar. Wij zorgen ervoor dat mensen de juiste zorg en ondersteuning krijgen. Of het nu gaat om kinderopvang, ambulante hulpverlening, thuiszorg of een andere soort ondersteuning, ons doel is om mensen de zorg te geven die ze nodig hebben. Neem contact met ons op via het contactformulier als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Brede zorgbemiddeling in Den Haag
Voor brede en professionele zorgbemiddeling in Den Haag kunt u terecht bij Ocare. Per cliënt bekijken we waar iemand behoefte aan heeft. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat iemand thuiszorg krijgt. Maar ook wanneer een cliënt maatschappelijke ondersteuning nodig heeft, kunnen we u van dienst zijn. We helpen mensen aan de juiste dagbesteding of verwijzen cliënten naar een kinderopvang. Ook voor cliënten binnen een AZC kunnen we optreden als zorgbemiddelaar. Als u wilt weten wat onze werkzaamheden als zorgbemiddelaar precies zijn, kunt u contact met ons opnemen. We vertellen u dan graag over de mogelijkheden.

Terugbelverzoek

Gehandicaptenzorg en zorgbemiddeling in Den Haag

Zorginstelling Den Haag

Wanneer u professionele zorgbemiddeling in Den Haag nodig heeft, kunnen wij u van dienst zijn. Naast zorgbemiddeling kunt u bij ons ook terecht voor gehandicaptenzorg. Zowel aan mensen met een verstandelijke als fysieke beperking kunnen we zorg leveren. Een jong en innovatief team van medewerkers staat klaar om uitstekende zorg te leveren. Het team is jong, maar bestaat uit medewerkers met minimaal twee jaar ervaring. Bovendien beschikken ze over de juiste certificering. Zelfredzaamheid staat bij ons centraal. Het streven is om mensen zo veel mogelijk mee te laten draaien in de samenleving. Onze medewerkers hebben hart voor de zorg en denken met u mee.

Contactformulier

Neem contact op voor zorgbemiddeling in Den Haag

Heeft u zorgbemiddeling in Den Haag nodig? Neem dan contact met ons op. Ocare richt zich als zorgbemiddelaar op diverse doelgroepen. Van maatschappelijke ondersteuning en geestelijke gezondheidszorg tot forensische zorg en ambulante hulpverlening, wij kunnen mensen bij uiteenlopende zorgvragen van dienst zijn. Ons team van gecertificeerde medewerkers is jong, gedreven en beschikt over de juiste ervaring. We zijn te bereiken via het online contactformulier. Hier kunt u uw gegevens achterlaten. Spoedig staan we u vriendelijk te woord. We zijn ook telefonisch en via e-mail bereikbaar.

×