Skip to content

Gehandicaptenzorg Den Haag

Wilt u weten waar u terecht kunt voor professionele gehandicaptenzorg in Den Haag? Ocare is een professionele zorginstelling met hart voor de zorg. Ons team bestaat uit zorgprofessionals die zorg dragen voor onder meer mensen met fysieke en verstandelijke beperkingen. We werken graag mét de cliënt. Het vergroten van zelfredzaamheid staat centraal. Op verschillende manieren kunnen we onze cliënten ondersteunen, van revalidatie tot intensieve zorg. Een jong en innovatief team van zorgprofessionals staat klaar zorg te dragen. Vul het online contactformulier in als u meer wilt weten of vragen voor ons heeft.

Wat we u bieden
Voor uitstekende gehandicaptenzorg in Den Haag bent u bij Ocare aan het goede adres. Wij bieden zorg aan onder meer mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een fysieke beperking. Aan onze cliënten besteden we de juiste aandacht. Op diverse manieren dragen onze medewerkers zorg voor de cliënten. We kunnen mensen bijvoorbeeld een dagbesteding bieden, maar intensieve zorg behoort tot ons aanbod. Daarnaast houden we ons bezig met revalidatie zodat onze cliënten weer mee kunnen draaien in de samenleving. We proberen mensen ook op weg te helpen door middel van psychosociale ondersteuning.

Terugbelverzoek

Gehandicaptenzorg in Den Haag: de juiste begeleiding

Schuldhulpverlening Den Haag

Als u zoekt naar goede gehandicaptenzorg in Den Haag, moet u bij ons zijn. Ons team van jonge zorgprofessionals is innovatief en heeft hart voor de zorg. Onze professionals zijn jong, maar hebben minimaal twee jaar zorgervaring. Ze zijn breed inzetbaar. We voldoen aan de eisen die door de Wet Zorg en Dwang worden gesteld. Bovendien beschikken onze medewerkers over een erkende BHV-certificering. Of het nu gaat om begeleiding over een lange of korte periode, de mogelijkheden zijn divers. Bij onze begeleiding staat zelfredzaamheid centraal. We stellen een zorgplan op waarmee we de cliënt stimuleren om mee te doen in de samenleving. Met de juiste hulpmiddelen zorgen we voor een grotere sociale inclusie. Ook kun je bij ons terecht voor bemiddeling!

Contactformulier

Contact opnemen voor professionele gehandicaptenzorg in Den Haag

Professionele gehandicaptenzorg in Den Haag kunt u vinden bij Ocare. We beschikken over een jong en innovatief team van zorgmedewerkers. Onze medewerkers beschikken over de juiste certificering. We zijn jong, maar onze professionals hebben minimaal twee jaar ervaring in de zorg. Zoekt u naar goede gehandicaptenzorg in Den Haag en bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen, een mail sturen of het online contactformulier invullen.

×